ŠKOLA VESLANJA

ŠKOLA VESLANJA

ŠKOLA VESLANJA

Štampa

Odlični rezultati naših veslača

Ovih dana 35. Internacionalne regate Croatia Open u Zagrebu, naši veslači su osvojili dve medalje.
- Vukašin Pivač je nastupao u konkurenciji B seniora osvojivši srebrnu medalju sa vremenom 7.03.16.
Vuja je odveslao odličnu trku, od starta se probio na prvu poziciju i držao vodstvo do poslednjih 500m, gde nije uspeo da do kraja odoli napadima Austrijanca Vaginger Ruderverein-a.
slika-5
- Kadetski dvojac bez kormilara u sastavu Kolarević Nikola i Mališić Darko osvojili su zlatnu medalju. U prvoj deonici trke steikli su prednost koju su održali do kraja , završivši trku sa odličnim vremenom - 7.03.34.
 
slika-1

Đorđe Gruber je nastupao u kombinivanoj posadi sa veslačem iz Crvene Zvezde, Milanom Ibročićem. Nisu inali sreće u kvalifikacijama gde su izgubili od Italijana koji su na kraju ubedljivo trijumfovali pa su takmičenje zavrsili kao drugoplasirani u B finalu. I pored toga postigli su četvrto vreme u konkurenciji 30 dublova .

slika-2

Drugog dana Croatia Open-a , veslači Grafičara okitili su se još jednom srebrnom medaljom . Ovog puta u konkurenciji četvrtca bez kormilara za kadete. Posadu su činili Darko Mališić , Nikola Kolarević , Ognjen Srbinović i Milan Ibročić iz Crvene Zvezde . Momci su pokazali jos jednu dobru trku i borbu za najsjajnije odličje . Naši veslači su ušli u poslednjih 500m sa minimalnom prednošću ali je uveslanost italijanske ekipe došla do izražaja u finisš trke pa je naš četverac završio trku na drugoj poziciji sa vremenom 6.45.18 .

slika-6 

Pobedom u C finalu , Đorđe Gruber završio je trku kadetskih skifova , i sveukupno zauzeo 13to mesto od 32 posade .

Odličan vikend je za nama, motivisani i zadovoljni postignutim rezultatima nasi veslači nastavljaju da treniraju do sledeće regate na kojoj željno isčekujemo nove medalje .

slika-3

disc
disc
disc
disc